Situació :

SITUACIÓ

Can Pinyol està al poble de La Cirera (Conca de Barberà, Tarragona), que és un agregat de Llorac, en el punt on coincideixen els límits de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Can Pinyol està en plena naturalesa, amb unes magnífiques vistes als boscos i camps de conreu de cereals del voltant. El poble és d’una tranquil·litat absoluta, ja que no hi ha botigues ni bars ni cap comerç. A cinc minuts en cotxe, però, hi ha Santa Coloma de Queralt, on hi trobareu tota l’activitat comercial que no hi ha a la Cirera, i piscines municipals.

El clima de La Cirera és fred a l’hivern i fresc a l’estiu, donada la seva alçada respecte el nivell del mar (750 m.). Per això a l'estiu mai sobra una jaqueta.


Veure més gran

___________________________________________________________________________


COM ARRIBAR DES DE

Barcelona

Sovint els GPS no us porten per la millor ruta. Digui el que digui el vostre GPS, venint per la A2, heu de sortir per la 532, direcció La Panadella i Santa Coloma de Querat (que està a 10 Kms). Entrant a Santa Coloma hi ha una rotonda i heu d'agafar a la dreta, direcció Vallfogona de Riucorp, Montblanc, Santes Creus i Llorac. A uns 300 metres, agafeu nova desviació, a la dreta, cap a Vallfogona de R. i Llorac. Passareu (sense entrar-hi) per Rauric, i a 1 km després de Rauric, desviament a la dreta (La Cirera 2).


Veure més gran


Lleida


Veure més gran


Tarragona


Veure més gran

___________________________________________________________________________


PRINCIPALS DISTÀNCIES DES DE CAN PINYOL

· Girona 187 Kms.
· Andorra 147 kms.
· Barcelona 107 kms.
· Lleida 83,2 kms.
· Tarragona 73 kms.